Terrassa Activa ofereix servei de gestoria a Terrassa, així com serveis d'assessorament a empreses, gestoria laboral, fiscal i comptable i assesorament jurídicTerrassa Activa ofrece servicio de gestoría en Terrassa, servicio de asesoramiento a empresas, gestoría laboral, fiscal y contable y asesoramiento jurídico.
cat / es
QUI SOMQUIENES SOMOS > TERASSA ACTIVATERRASSA ACTIVA
QUI SOMQUIENES SOMOS
TERRASSA ACTIVA

Terrassa Activa va néixer l'any 1994 com una gestoria a Terrassa, un despatx fiscal, laboral i jurídic. Amb una vocació de servei integral a l'empresa, ha anat incorporant i oferint als seus clients noves àrees de servei empresarial tals com: Internacionalització, Corporate Finance, Desenvolupament immobiliari, Viabilitat i inversió i nous projectes de valoració, Reflotació i Compra/Venda d'empreses. I és que a TA creiem fermament que oferir un ventall de possibilitats com el nostre és la base per traslladar valor afegit als nostres clients.

Aquesta filosofia és la medul·la espinal de l'empresa. Qualsevol aspecte empresarial pot ser analitzat, orientat i gestionat pel nostre ampli equip de professionals.

Llavors, pot confiar en nosaltres des del subministrament d'una mercaderia a la presentació d'un servei, passant per la gestió fiscal, serveis relacionats amb recursos humans, anàlisi comercials o negociacions de qualsevol tipus. TA no només ofereix serveis de gestoria a Terrassa, TA és molt més. Per a qualsevol acte d'empresa, el nostre despatx pot oferir-li una solució.
TERRASSA ACTIVA

Terrassa Activa nació en el año 1994 como una gestoría en Terrassa, un despacho fiscal, laboral y jurídico. Con una vocación de servicio integral a la empresa, ha ido incorporando y ofreciendo a sus clientes nuevas áreas de servicio empresarial tales como: Internacionalización, Corporate Finance, Desarrollo inmobiliario, Viabilidad e inversión en nuevos proyectos de valoración, Reflotación y Compra/Venta de empresas. Y es que en TA creemos firmemente que ofrecer un abanico de posibilidades como el nuestro es la base para trasladar valor añadido a nuestros clientes.

Esta filosofía es la médula espinal de la empresa. Cualquier aspecto empresarial puede ser analizado, orientado y gestionado por nuestro amplio equipo de profesionales.

Entonces, puede confiar en nosotros desde el suministro de una mercadería a la presentación de un servicio, pasando por la gestión fiscal, servicios relacionados con recursos humanos, análisis comerciales o negociaciones de cualquier tipo. TA no sólo ofrece servicios de gestoría en Terrassa, TA es mucho más. Para cualquier acto de empresa, nuestro despacho puede ofrecerle una solución.
treballa amb nosaltres
  • gestoria terrassa
  • gestoria terrassa
  • gestoria terrassa
  • gestoria terrassa
ta
gestoria
SEGUEIX-NOSSIGUENOS
facebook gestoria terrassa
Linked In Gestoria Terrassa
CONTACTECONTACTO
© Tots els drets reservats Terrassa Activa Assessors Consultors S.L 2011
Disseny i programació web: albertoaranda.com© Todos los derechos reservados Terrassa Activa Asessors Consultors S.L 2011 - Aviso Legal
Diseño y programación web: albertoaranda.com
Valid XHTML 1.0 Transitional