Terrassa Activa ofereix servei de gestoria a Terrassa, així com serveis d'assessorament a empreses, gestoria laboral, fiscal i comptable i assesorament jurídic
cat / es
QUI SOM > TERASSA ACTIVA
QUI SOM
TERRASSA ACTIVA

Terrassa Activa va néixer l'any 1994 com una gestoria a Terrassa, un despatx fiscal, laboral i jurídic. Amb una vocació de servei integral a l'empresa, ha anat incorporant i oferint als seus clients noves àrees de servei empresarial tals com: Internacionalització, Corporate Finance, Desenvolupament immobiliari, Viabilitat i inversió i nous projectes de valoració, Reflotació i Compra/Venda d'empreses. I és que a TA creiem fermament que oferir un ventall de possibilitats com el nostre és la base per traslladar valor afegit als nostres clients.

Aquesta filosofia és la medul·la espinal de l'empresa. Qualsevol aspecte empresarial pot ser analitzat, orientat i gestionat pel nostre ampli equip de professionals.

Llavors, pot confiar en nosaltres des del subministrament d'una mercaderia a la presentació d'un servei, passant per la gestió fiscal, serveis relacionats amb recursos humans, anàlisi comercials o negociacions de qualsevol tipus. TA no només ofereix serveis de gestoria a Terrassa, TA és molt més. Per a qualsevol acte d'empresa, el nostre despatx pot oferir-li una solució.
treballa amb nosaltres
  • gestoria terrassa
  • gestoria terrassa
  • gestoria terrassa
  • gestoria terrassa
ta
gestoria
SEGUEIX-NOS
facebook gestoria terrassa
Linked In Gestoria Terrassa
CONTACTE
© Tots els drets reservats Terrassa Activa Assessors Consultors S.L 2011
Disseny i programació web: albertoaranda.com
Valid XHTML 1.0 Transitional